• Lorem ipsum

MattiePro - Mattie Professional Semi-Permanente Haarverf

3 Oct 2022
door Angelique

Wil jij altijd ook al een opvallende tijdelijke haarkleur? Bij MattiePro ben je aan het juiste adres! Mattie Direct Kleurcrème is een semi-permanente haarkleurcrème zonder ammoniak. Mattie semi-permanente haarverf is verkrijgbaar in 25 verschillende kleuren, die perfect inspelen op de laatste trends. De kleur blijft zichtbaar tot 14 wasbeurten in je haar!

De kleuren zijn intens dekkend, van hoge kwaliteit. Het aanbrengen van de kleurcrème op droog haar verhoogt de kleurintensiteit. Deze mix van hoogwaardige ingrediënten herstelt beschadigd haar en geeft het een prachtige glans. Overigens bevat de formule van de haarverf geen ammoniak of peroxide. Daarnaast zijn alle producten van Mattie dierproefvrij & vegan.

Wat dacht je van opvallende kleuren zoals Lila, Emerald Green of Special Pink? Of heb je liever een neutrale tint zoals Silver Grey, Jet Black of Red. Al deze kleuren zijn in ieder geval intens dekkend en van hoge kwaliteit. Welke kleur je ook kiest, je bent in ieder geval verzekerd van een opvallende look. We willen iedereen de kans geven om te genieten van intense kleuren zonder het haar te beschadigen.

Bestel het vandaag nog via onze site op: https://www.voordeeldrogist.eu/brands/mattie-professional/

Reacties
Joelle
3 Oct 2022
Super fijn product van Mattie! Had het inderdaad ook op MattiePro besteld, en zeer tevreden!
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »