Mijn winkelwagen (0) items
  • Vragen? Klantenservice@voordeeldrogist.eu of Whatapp ma-vr 10-17.30 uur +31 85 0470891
  •  Bezorgkosten Nederland vanaf €25,- slechts €2,95. Gratis vanaf €50,-.  
  •   Voor 18 uur besteld. Volgende dag geleverd.
  • Belgie gratis verzenden vanaf 50,-                                                                                                                                                                                                           

GEHWOL

15 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

15 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Gehwol is speciaal ontwikkeld om de handen en voeten te verzorgen. Je voeten zijn belangrijk voor je lichaam, en daarom is het belangrijk dat ze altijd goed verzorgd worden. Irritaties aan je voeten kunnen erg vervelend zijn, omdat je dit snel en vaak voelt. De belasting op je voet is vaak groot, maar toch vergeten veel mensen de voeten te verzorgen. Als je je voeten goed verzorgt, dan voelt dit niet alleen beter, maar het ziet er ook veel beter uit.

Herstellen

Voor het herstellen van de voeten heeft Gehwol de beste verzorging. Kloofjes, zweetvoeten, kalknagels en andere vervelende dingen hebben geen kans meer. De producten van Gehwol herstellen effectief en dringen diep door in de huid of de nagel. Zo ben je snel en op een effectieve manier verlost van pijn, irritaties of andere vervelende kwaaltjes aan je voeten.

Verzorgen

Na het herstellen van de voeten is het belangrijk om de voeten goed te blijven verzorgen. De verschillende verzorgingsproducten van Gehwol helpen de voeten mooi te houden. Hierdoor heb je geen last meer van de vervelende kwaaltjes. De voeten worden zachter of worden beschermt tegen kloven of ander ongemak. Daarnaast krijgen je voeten in het algemeen meer verzorging en bescherming.

Verwennen

Je voeten zijn erg belangrijk voor je lichaam. Naast de herstellende en verzorgende producten van Gehwol, heeft Gehwol ook producten om je voeten te verwennen. Zo kun je met een voetbad je voeten lekker verwennen. Hierdoor worden je voeten zachter en kunnen ze lekker ontspannen.

Door een goede verzorging en verwennerij zullen je voeten lekker zacht aanvoelen.